LCHF fungerar

Trots att LCHF nu har funnits i flera år – är det fortfarande folk som tvivlar på den. Många menar att det inte går att klara sig utan kolhydrater och att det krävs otroligt mycket fett för att komplettera de man inte äter. Men dessa ursäkter börjar nu kännas lite tjatiga. Det har ju faktiskt bevisat att LCHF är en fantastisk metod för den som vill gå ner i vikt, samt att det är en livsstil som gör att man mår bättre – och även håller sin vikt.

Tre personer och 117 kilo

För den som tvivlar på att man kommer gå ner i vikt av LCHF rekommenderas denna artikel från Expressens Hälsoliv. Där skriver man om hur tre personer, Sara O, Sara R och Lenny, som har gått ner hela 117 kilo tillsammans. Det är galet – men främst fantastiskt att det fungerar. Så här står det:

Under hela sin uppväxt var Sara Odhnoff, 21, överviktig. Men när hon började med LCHF rasade hon i vikt. På drygt ett halvår gick hon ner 30 kilo. Men största vinsten är en ny självkänsla.

Vidare kan vi läsa liknande historier för de övriga två som artikeln handlar om. Det är mycket inspirerande och förhoppningsvis kommer andra också att ta till sig LCHF. Värt att säga är att LCHF fungerar med träning, och att man verkligen följer det. Det är ingen mirakeldiet. Du måste röra på dig och äta portioner i lagom storlek. Det är som Sara i artikeln, som också började träna i samband med LCHF. Hon vägde 96 kilo vid det tillfället och målet, 65 kilo, nådde hon redan ett halvår senare. Det hade hon inte lyckats med om hon inte också började träna i och med dieten.

????????????????????????????????????????