Håll dig sund med bär

Om du känner ett litet sötsug så kan det vara ett bra tips att äta en handfull med bär som är både goda och extremt nyttiga.

Ibland kan det kännas jobbigt att vara nyttig då vi ständigt möts av ett stort utbud av socker i butikernas hyllor och möts av bakelser på caféer. Men, när du känner att det är som svårast så kan du allt tänka på det stora utbudet av nyttigheter som även det finns i din närhet. Ja, att välja spännande nötter med mörk choklad kan vara godare än en bulle som endast är bukföda och får ditt midjemått att vidgas. Och att hålla sig sund med bär är inte bara enkelt – det är även roligt!

Ny livsstil med goda bär

Det finns en rad spännande bär ute på marknaden som du kan äta som de är men även blanda ner i sallader till lunchen eller i yoghurten eller kesellan till frukosten.

”Det som gör gojibären så unika är bl.a innehållet av livsnödvändigt protein och många mineraler. Bären innehåller dessutom massor av antioxidanter (en antioxidant motverkar fria radikaler vilka bryter ned kroppens celler. Fria radikaler bildas bl.a genom stress, luftföroreningar, rökning och vissa mediciner).” (läs hela artikeln här)

Detta är ett litet utdrag och bara genom att göra en enkel googling så kommer du lätt att finna mängder av roliga och spännande artiklar om de magiska bärens kraft. Här på www.gojibaretc.se kan du beställa hem bra bär och även få mer information om du kan leva ett lite friskare, lättare och piggare liv. Det låter inte så dumt va? Det finns en sägen som säger att du inte får äta mer än tio gojibär om dagen för då drömmer du mardrömmar. Lyckligtvis så stämmer inte det. Men, om du äter upp en hel påse så kan du få ont i magen. Så, ät med motta och börja känn kraften i kroppen.