Dyrare vin ger färre kalorier

När det kommer till vår hälsa så vill alla av oss försöka att leva ett så bra liv som möjligt. Och då handlar det om att försöka finna de små tipsen som vi kan lära oss att leva med.

???????????????????????????????????????Rubriken för denna artikel är kanske lite av en kvällspressrubrik då du med största sannolikhet tror att du ska få läsa om vissa viner som har mindre kalorier än andra viner. Men så är inte fallet. Här handlar det mer om att vi utgått från en härlig krönika som Mikael Mölstad skrivit i SvD om att vi bör handla dyrare viner för att vi då inte dricker lika mycket. Det är med andra ord lika mycket kalorier i vinerna, men då vi njuter mer så vill vi hellre njuta av ett glas än att hetsa i oss fler.  Likaså är det när det kommer till fin choklad. Då tar vi hellre någon bit än att smälla i oss en hel chokladkaka och bli rullande mätt. Om du vill tänka på hälsan, men samtidigt njuta av bra viner bör du dels kolla upp var du kan köpa bra viner, och även ha i åtanke att ett glas rött är 108 kalorier, vilket är nästan 7 sockerbitar.

Vin från Wineworld

På wineworld finner du ett bra utbud av härliga viner som får dig att drömma dig bort. Och, självfallet finns det viner från alla tänkbara priskasser för att man även ska få njuta av fler glas under en och samma kväll. Det härliga med Wineworld är att du finner viner som kan vara svåra att få tag på i det vanliga utbudet på Systembolaget. Företaget är en importör på den svenska vinmarknaden och letar ständigt efter spännande viner som de tror kan passa perfekt på den svenska marknaden.