Att komma i favoritjeansen

Har du ett par jeans du inte vill slänga för att du en dag har planer på att komma i dem? Då är du inte ensam. Många är vi som gömmer favoritparet längst in i garderoben – utan att de blir glömda. För, en vacker dag kommer du komma i dem. Det är i alla fall så du bör tänka. Och har du den inställningen så kommer den dagen att infinna sig närmre än vad du tror.

Förändra din livsstil

Det finns så klart människor som inte har ett par gamla slitna jeans som ligger längst in i garderoben och väntar. Och, för att er så kanske detta bara bli ännu roligare. Jo, för då kan du alltid shoppa nya. Något som alltid är spännande är att shoppa på nätet och vad du kan göra är att leta upp lite snygga kläder från ONLY och sedan istället för att utgå från vad du nu har för storlek så lägger du ned den storlek som är din idealstorlek. Detta för att ta tag i din motion och ditt leverne. Och hur härligt kommer det inte vara den dagen då du kommer i dina jeans du köpt?

När det kommer till att förändra sin livsstil är det även viktigt att insidan följer med på resan. I en artikel i SvD får vi läsa att om vi vill bli lyckliga så ska vi inte jaga lyckan. Och om du letar efter enkla utvägar till hur du bör bete dig så ska du sluta på en gång, då det inte finns några olika steg utan då vi alla är olika så gäller det att du måste börja känna själv vad det är du vill och vad det är som gör dig lycklig.